Nick Bronzwaer wordt het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van Helmond Sport

HELMOND SPORT 

Nick Bronzwaer wordt het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van Helmond Sport, hij volgt de vertrokken Remond Strijbosch op. De nu 30-jarige ex-speler van Helmond Sport was afgelopen seizoen al trainer van de onder-13 en tevens als gymdocent werkzaam bij het Dr. Knippenbergcollege in Helmond. “Het is mooi om bij de club waar ik als jeugdspeler ben begonnen, doorgegroeid naar de eerste selectie en later jeugdtrainer ben geworden, nu de stap ga maken naar deze functie. Vooral gezien mijn achtergrond als docent en mentor is het prachtig om nu de verbindende schakel te worden tussen de club en de OMO scholengroep Helmond”.

Algemeen directeur Leon Vlemmings over zijn benoeming: “Nick is uiterst geschikt voor deze functie. Hij kent de club, het belang van onze jeugdopleiding om weer regionale spelers op te leiden voor het eerste elftal en de regionale verbindingsfunctie van een jeugdopleiding. Een heel belangrijk onderdeel en functie door de samenwerking met OMO scholengroep Helmond”.

Bronzwaer blijft ook actief als trainer van de onder-13, Nyron Wau wordt de trainer van het nieuwe onder-14 elftal, tot tevredenheid van Nick Bronzwaer. “Dit is een kwaliteitsinjectie voor de jeugdopleiding, zeker omdat hij zijn ervaringen in het betaalde voetbal kan koppelen aan zijn werk als jeugdtrainer”. Nyron Wau kijkt uit naar de samenwerking met Nick Bronzwaer: “Een erg mooie uitdaging om samen een succesvol vervolg te geven aan de ontwikkeling die Remond Strijbosch heeft ingezet”.

Het uiteindelijke doel van de jeugdopleiding is uiteraard om regionale spelers in het eerste elftal te krijgen, een traject wat zowel Nick Bronzwaer en Nyron Wau zelf hebben afgelegd.

 

415 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *