Nieky Holzken schittert opnieuw tijdens groot kickboks event in Azië

Nieky Holzken gaat op 17 november opnieuw de ring in om te schitteren tijdens een van de grootste “fighting events” ter wereld.

Holzken is samen met o.a. zijn hoofdtrainer Sjef Weber op maandag 12 november vertrokken naar Indonesië waar hij in de hoofdstad Jakarta zijn debuut maakt bij “ONE Fighting Championship”.

De achterban van Holzken reist normaal gesproken massaal mee maar het verre Azië is toch voor velen net een halte te ver. Toch zal Holzken massaal toegejuicht worden. De achterban gaat zich namelijk op zaterdag 17 november verzamelen in de boksschool gelegen aan de Icarusstraat 35 in Helmond om het evenement live op groot scherm te volgen. Woordvoerder van “team Holzken: Harold van Vijfeijken vertelt dat ongeveer 150 fans vanaf 13:00 uur aanwezig zullen zijn om in volle spanning te wachten op het optreden van “hun” eigen Nieky.

Holzken zal naar verwachting rond 15:00 uur Nederlandse zijn opwachting maken in de ring. Van Vijfeijken geeft aan dat de voorbereidingen in de Helmondse boksschool reeds in volle gang zijn om de spanning en sensatie live vanuit Jakarta te kunnen ervaren en geeft aan dat er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Bron: Harold van Vijfeijken        Team Holzken

1,093 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *