Rust roest in Helmond…en soms erg snel

Bij de ingang van het Goorloop Park Noord, nabij de Europaweg is enkele dagen geleden een drievoudig kunstwerk geplaatst. Het metershoge bouwwerk is vervaardigd uit Cortenstaal en is stevig in de beton verankerd. In het staalwerk is in driemaal de naam van het park uitgesneden.
goorlooppark-kunstwerk-diow-mario-coolen-B

Na de aanleg van de Goorloopzone die in de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden werd het Corten Staal ook gebruikt bij de bouw van diverse Ecopassages in Helmond. Op de brugleuningen aan weerskanten van de Heeklaan, Houtse Parallelweg, Arbergstraat, Mierloseweg, Europaweg en de President Rooseveltlaan zijn de straatnamen in het roestkleurige materiaal terug te lezen.

Het recent geplaatste kunstwerk ‘Park Goorloop’ aan de Europaweg oogt nu nog vrij nieuw, maar mede dankzij de ‘Moederdagregen’ is het kunstwerk al rap aan het roesten geslagen en zal het gewenste kleurresultaat weldra zichtbaar zijn voor haar voorbijgangers.
In onderstaand filmpjes zie je een impressie van het Goorlooppark met een overzicht van de aanleg in februari en oktober 2015:

goorloopparkfilmpje-feb-2015-diow

goorloopparkfilmpje-okt-2015-diow

2,721 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *