Nieuwe afslankstudio in Brandevoort

Het winkelcentrum in Brandevoort is weer een nieuwe zaak rijker: Afslankstudio In Shape. Na Eindhoven centrum, Meerhoven en Blixembosch is dit de vierde vestiging van deze keten. Na meerdere jaren gewerkt te hebben in een van de andere vestigingen kreeg eigenaresse Barbara van der Meer de kans om een eigen vestiging te starten in Brandevoort.

De open dag was op 11 mei 2019. We kregen een rondleiding. Zo staan er drie warmtecabines voor grondoefeningen en een Vacushaper. Barbara legt uit wat de Vacushaper is: “Het is een apparaat dat je gebruikt als je vooral wilt afvallen bij je billen en benen. Het apparaat wordt hermetisch afgesloten. Terwijl je rustig loopt op de band, wordt er een zuigkracht tot stand gebracht. Door dit vacuüm gaat de bloedsomloop naar de buitenste laag van je huid, waar de vetophoping zit.” De oefeningen worden alleen aangeboden aan vrouwen. Mannen kunnen wel aan de voedingsprogramma’s meedoen.

Achterin de zaak is een omkleedruimte met toilet en douche. De muren zijn versierd met rustgevende afbeeldingen. De afslankstudio is gevestigd aan De Plaetse 165a. De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag: 09.00 – 13.00 uur en 18.00 – 21.00 uur en vrijdag en zaterdag : 09.00– 13.00 uur.

 

 

695 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *