Olga Commandeur geeft openbare les bij nieuwe beweegtuin Julianalaan Helmond

 

Helmond is een nieuwe beweegtuin rijker. Bij Vitaliek, Julianalaan 2, staan enkele mooie en praktische toestellen waarmee iedereen die dat wil aan de slag kan. Olga Commandeur geeft op maandag 16 september van 14.30 – 15.30 uur een openbare les. Olga is bekend van het programma ‘Nederland in Beweging’, dat al jarenlang elke ochtend op tv wordt uitgezonden.

 

De beweegtuin is er voor iedereen. Jong en oud. Gratis toegankelijk op werkdagen tussen 07.30 en 20.00 uur. Op het informatiebord staat duidelijk hoe de toestellen te gebruiken zijn. Kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht… aan alles is gedacht. Ook is er voor de liefhebbers een speelveld met kunstgras en doelen.

 

In je eentje of met je wandelclub? Als warming up voor je rondje hardlopen of fietsen? Met de kinderen of kleinkinderen? Kom gerust. Lekker bewegen in de buitenlucht is goed voor iedereen!

De beweegtuin hoort bij Vitaliek, een centrum waarin verschillende organisaties en bedrijven uit Helmond samenwerken die een rol spelen bij leefstijl, gezondheid, beweging. De beweegtuin is mogelijk gemaakt door het Elkerliek ziekenhuis, de Vrienden van het Elkerliek, Wijkfonds Helmond, Sportfonds Helmond, Senzer en de eigenaar van het gebouw.    

 

20190805_150639 Olga Commandeur

606 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *