Nieuwe Carat Seizoen start met Welkomst-streekmarkt

Door velen geroemd als een pareltje van Helmond, start op zondag 6 mei het 24e seizoen van de CARAT concerten.
Elke zondagmiddag van 6 mei tot en met 30 september zullen er op het CaratPaviljoen in de Warande weer de alom bekende Caratconcerten plaatsvinden. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. Het programma biedt weer een afwisselend scala aan muziekstijlen en het belooft weer een prachtig seizoen te worden.

Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen. Op alle concertdagen vinden er optredens plaats, die elk ongeveer drie kwartier duren. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.
Dit jaar vindt voor de tweede keer een grootse opening plaats in de vorm van een welkomst-streekmarkt. In het mooie Warandepark zullen tientallen verenigingen en organisaties zich aan u presenteren. Daarnaast kunt u ook kennis maken met diverse streekproducten. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Ook een hapje en drankje zullen op de streekmarkt niet ontbreken.
Uiteraard zijn er ook de eerste optredens van 2018.
Om 12.00u zal het spits worden afgebeten door Accordeonvereniging Helmond AK, de accordeonvereniging die inmiddels 56 jaar geleden werd opgericht door de bekende Helmondse accordeonist Addy Kleingeld
Om 13.00u zal Vrouwenkoor Confetti uit Helmond hun optreden verzorgen. Het meerstemmig repertoire kent, zoals het woord Confetti al zegt, een grote verscheidenheid van klassieke tot eigentijdse muziek.
Om 14.00u volgt het optreden van Slagwerkgroep Drums & Roses uit Lottum. Zij nemen het publiek mee op een reis langs alle kanten van de hedendaagse slagwerkmuziek.
Om 15.00u zal tenslotte Shantykoor De Klotvaarders uit Deurne het podium betreden. Zij brengen inmiddels al 10 jaar hun zeemansliederen ten gehore.
De Stichting Beheer Carat Paviljoen heet u graag van harte welkom op 6 mei vanaf 12.00u.
Kijkt u ook eens op www.caratconcerten.nl

Foto Mario Coolen

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,571 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *