Nieuwe Hoofdredacteur DIOW: Liam Toll

Nieuwe Hoofdredacteur DIOW: Liam Toll

Hoofdredacteur zijn voor een krant, website, tijdschrift, radio etc is een van de meest eervolle banen die je binnen de journalistiek kunt krijgen. Dat Ditisonzewijk.nl-Helmond mij dan ook de kans geeft om dit voor hun te worden ben ik erg trots op. Het is een functie met veel verantwoordelijkheden en waarin je veel beslissingen moet nemen. Alle taken die daarbij komen kijken ga ik zo goed mogelijk proberen te vervullen.

Journalist en Hoofdredacteur

U, de lezer, weet nu wat mijn taak wordt en wat ik daar van vind. Maar u weet nog niet we ik ben. Laat ik mijzelf dan ook even voorstellen. Mijn naam is Liam Toll, negentien jaar oud en geboren/getogen Helmonder. Naast mijn studie journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg (derdejaars) heb ik al meerdere jaren ervaring binnen de journalistiek. Over de jaren heen heb ik mij vooral met schrijven bezig gehouden maar ook met het maken van video’s. Dit zal ik dan ook blijven doen voor DIOW. Het bezig zijn met de journalistiek vind ik nog te leuk om er in eens mee te stoppen.

De komende tijd zult u dus meer van mij zien verschijnen op dit mooie platform. Samen met het team van DIOW hoop ik het nieuws uit Helmond zo goed mogelijk naar u, onze lezer en kijker van de video’s, te brengen. Gezamenlijk hopen we Helmond positief op de kaart te gaan zetten. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het DIOW-team en hopelijk kunnen wij de komende tijd voor u mooie verslagen en reportages gaan maken.

Zoals de Amerikaanse journalist Jim Lehrer ooit zei: “Ik ben een journalist, en dat is wat ik doe.” Dat hoop ik de komende tijd ook zeker vol te houden en als hoofdredacteur van DIOW ervoor te zorgen dat er mooie producties ontstaan waar wij als team trots op zijn en die u met plezier bekijkt en gaat lezen.

390 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *