Nieuwe leden Raad van Toezicht Kunstkwartier

Voorzitter Sytze Ferwerda neemt na tien jaar afscheid van de Raad van Toezicht van Kunstkwartier. Hij wordt vanaf 1 februari 2020 als voorzitter opgevolgd door Frans Stienen. Daarnaast heeft Renate Groenveld het stokje eind 2019 overgenomen van Nathalie Fentener-Van Vlissingen.

Frans Stienen heeft veel bestuurlijke ervaring in onder andere het onderwijs en de politiek. Frans Stienen is onder andere jaren als directeur werkzaam geweest bij diverse scholen in Asten/Someren/Deurne Daarnaast heeft hij van 2006 tot 2018 de functie van wethouder bekleed in Helmond, met als portefeuille onder andere Stedelijke Ontwikkeling, Volkshuisvesting, Cultuur en Sport. Momenteel bekleedt hij diverse voorzittersfuncties waaronder van voorzitter van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Helmond en is hij voorzitter van het bestuur van Helmond Sport.

Frans Stienen brengt naast zijn bestuurlijke ervaring een uitstekend netwerk mee in het werkgebied van Kunstkwartier.

Renate Groenveld is vele jaren werkzaam in het onderwijs. Renate Groenveld is vanaf 2011 directeur van Kindcentrum de Bundertjes. Met haar bestuurlijke ervaring en kennis van organisatie ontwikkelingen, levert zij een positieve bijdrage aan de Raad van Toezicht.

Wij danken onze voorzitter Sytze Ferwerda en lid Nathalie Fentener-Van Vlissingen. Zij hebben zich in de afgelopen jaren met veel toewijding ingezet voor Kunstkwartier en op die wijze hun positieve bijdrage geleverd aan een toekomst bestendig Kunstkwartier.

De Raad van Toezicht bestaat vanaf 1 februari 2020 uit:

  • Voorzitter Frans Stienen
  • Marijke Blom-Laschek
  • Roelof Knopper
  • Aafje van de Waterbeemd
  • Renate Groenveld

96 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *