Een fijne samenwerking tussen Lopersgroep Brandevoort en Dit is onze wijk heeft een mooie promotiefilm opgeleverd. De vrijwilligers van Dit is onze wijk zijn actief betrokken bij het filmen en de montage van de film. Dit filmpje van iets meer dan 3 minuten is te zien via https://www.youtube.com/watch?v=GiHgRw2HRpI&feature=youtu.be

 

Waardevolle toevoeging op de website

Het filmpje geeft heel goed weer wat er zoal te doen is bij Lopersgroep Brandevoort. De verschillende activiteiten als wandelen en hardlopen zijn heel mooi in beeld gebracht. Je proeft de sfeer tijdens de training en ziet de gezelligheid. Wij, van Lopersgroep Brandevoort, zijn heel blij met deze waardevolle toevoeging op onze website www.lopersgroepbrandevoort.nl.

Brandevoortpromotie

Hardlopen of wandelen? De wijk Brandevoort met de Veste, het Eindhovens Kanaal, de bossen en natuurlijk De Gulbergen bieden vele uitdagingen. Sportief genieten van de mooie natuur en omgeving.

 

Iets voor jou?

Schrijf je in voor de beginnerscursus Fun 2 Run, die start op 30 september a.s. of loop een keer mee met een groep wandelaars of hardlopers als je al wat meer ervaring hebt.

1,746 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *