Nieuwe stadsplattegrond Helmond Centrum

Met trots presenteert de nieuwe stadsplattegrond Helmond Centrum.

Onder de verschillende verblijfsaccommodaties, VVV Helmond Peel en Centrummanagement Helmond was er behoefte aan een nieuwe, up-to-date stadsplattegrond voorzien van straatnamen en uitleg over de verschillende culturele instellingen, musea en bezienswaardigheden. In samenwerking met VVV Helmond Peel en Centrummanagement Helmond is de kaart tot stand gekomen.

Er is gekozen voor een overzichtelijke vormgeving en duidelijke uitleg waardoor bezoekers en ook toeristen gemakkelijk de weg kunnen vinden.

Foto 2

Verkrijgbaar
De kaart is gratis af te halen bij o.a. VVV Helmond Peel, ANWB Helmond en Primera Centrum. Op korte termijn wordt de kaart ook verspreid onder de campings en hotels in de regio zodat Helmond haar bezoekers kan verwelkomen met een overzichtelijke kaart.

Binnenkort is de kaart ook online te vinden op www.helmondcentrum.nl.

 

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws:
www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,450 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *