Nieuwjaarsinloop, repaircafé en meer activiteiten bij KBO St. Lucia in januari 2018

KBO-St. Lucia houdt op donderdag 4 januari a.s. van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur voor haar leden de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst in de Geseldonk, Cederhoutstraat 44. Komt u samen met ons, onder het genot van een drankje, het nieuwe jaar inluiden?  Het bestuur stelt uw aanwezigheid zeer op prijs en heet u allen van harte welkom.

Repaircafé
In de eerste maand van het jaar kunt U op zaterdag 6 januari van 11.00 tot 15.00 uur en donderdag 18 januari van 13.00 tot 16.00 uur; terecht bij het repaircafé KBO-St. Lucia in de Geseldonk.

Bloemschikken
Op donderdag 4 januari om 10.00 uur is het weer bloemschikken. Ook deze keer gaan we onder de bezielende leiding van Diny weer een mooi bloemstuk maken. De kosten bedragen € 10,- Graag vooraf afrekenen, want Diny moet de bloemen en accessoires inkopen. Wilt u zich voor het bloemschikken opgeven, dan kunt u zich tot 29 december aanmelden door een enveloppe bij Riky van Vegchel, Kaukasus 38 in de brievenbus te doen.

Koffieochtend
Dinsdag 9 januari a.s. kunt u weer gezellig meedoen met onze koffieochtend van 10.00 – 12.00 uur in de Geseldonk. Een kopje koffie/thee kost slechts € 0,50. U bent van harte welkom.
U kunt er van alles doen onder het genot van een kopje koffie of thee. Dit varieert van kaarten maken (wel zelf een schaartje en kaartkarton meenemen), sjoelen, biljarten, kaarten of een spelletje doen of gewoon buurten.

Etentje buiten de deur

Het eerstvolgende etentje buiten de deur bij Eetcafé de Barrier is op woensdag 10 januari. De kosten zijn € 14,50 p.p. en de aanvang is om 13.30 uur.
Degenen die hieraan deel willen nemen graag op de zondag voorafgaand aan de datum vóór 20.00 uur een enveloppe in de brievenbus te doen op het adres Dircxken van Meghenstraat 4 t.n.v. J. Geubbels. In de enveloppe het bedrag voor het etentje bijsluiten alsmede een briefje met vermelding van naam en aantal personen, adres en telefoonnummer.
Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de coördinator: P. Hermans, De Winterstraat 36, 5703 XW Helmond, telefoon 0655818140.

Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws:
www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,319 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *