Nieuwste winkelconcept bij Albert Heijn XL Helmond

Helmond, 31 mei 2019 – Vandaag openden supermarktmanager Yorg van den Boogaard en zijn team trots hun vernieuwde Albert Heijn XL. De winkel aan de Helmondse Torenstraat 1 heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook zijn er meer zelfscankassa’s waardoor het afrekenen sneller gaat. De eerste reacties zijn positief. Klanten zijn enthousiast over het grote versaanbod, de ruime afdelingen en de overzichtelijke Bonusstraat.

“In onze hypermoderne winkel is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten”, vertelt Yorg van den Boogaard. “Al bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van onze (lokale) telers in Nederland en daarbuiten.” Opvallende vernieuwing is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Het is simpeler dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers van Albert Heijn XL staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Technische snufjes

De vernieuwde Albert Heijn XL bevat een aantal interessante nieuwe technische snufjes. Er zijn meer zelfscankassa’s. Ook bieden grote beeldschermen door de hele winkel inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Alles binnenin is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op.

 Brabantse gemoedelijkheid

De Helmondse XL staat bekend om de gemoedelijke sfeer. “De Brabantse gemoedelijkheid van voor de verbouwing is natuurlijk gewoon gebleven”, zegt Yorg van den Boogaard. “Onze medewerkers staan immers graag voor klanten klaar. Om te adviseren over onze producten én om je wegwijs te maken in de vernieuwde winkel.” De komende weken blijft het extra gezellig bij de Albert Heijn XL. Zo is er elke donderdag tot en met zondag, van 11:00 tot 18:00 uur, een professionele kok in de winkel. Zij maakt op basis van recepten uit de Allerhande heerlijke gerechten die je uiteraard mag proeven. “Een plezierige manier om ideeën op te doen over wat je op tafel kunt zetten.”

Albert Heijn XL aan de Torenstraat 1 in Helmond is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 22:00 uur, zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Klik op de onderstaande link voor het terug kijken van de opening van Albert Heijn XL Helmond

https://www.facebook.com/ditisonzewijk.nl/videos/672282543218554/


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

773 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *