NL Doet NL Helmond

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart 2019 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Heb je zin om samen met collega’s, vrienden, teamgenoten of gewoon alleen bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet!

NLdoet is een jaarlijks, landelijk initiatief van het Oranje Fonds om vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen. Organisaties gaan tijdens NLdoet volop aan de slag om de buurttuin op te knappen, de kantine een lik verf te geven of bijvoorbeeld een high tea organiseren voor een speciale doelgroep. Dit jaar zijn er alweer vele klussen aangemeld voor NLDoet.

Lijkt het jou leuk om tijdens NLdoet te helpen? Alleen of samen met vrienden, collega’s of teamgenoten. Via www.nldoet.nl kun je een overzicht van de klussen vinden waarop je kan inschrijven.

Tijdens NLdoet krijg je de kans om jezelf in te zetten voor een ander, zonder je hier voor langere tijd aan te moeten binden. Aan de andere kant is NLdoet een mooie kans om laagdrempelig kennis te maken met een organisatie om daar mogelijk structureel vrijwilligerswerk te gaan doen. Meer weten? Informatie en een overzicht van alle klussen is te vinden op www.nldoet.nl.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met LEVgroep, vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of via telefoonnummer 0492 – 59 89 89.

820 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *