Nomineren Brandevoorter & Groepering van het jaar 2018

Brandevoorter 2018

 Al sinds 2009 wordt jaarlijks de verkiezing van De Brandevoorter georganiseerd. Ook dit jaar zal weer iemand deze prestigieuze prijs in de wacht slepen!

Wie doet al jaren veel en vrijwillig voor de wijk. Wie is HET visitekaartje voor Brandevoort. Wie verdient het om voor zijn/haar (vaak jarenlange) inzet eens goed in het zonnetje te worden gezet. Nomineer nu degene waarvan jij vindt dat hij/zij de titel Brandevoorter van het jaar 2018 verdient.

Op zondag 6 januari 2019 is weer de traditionele nieuwjaarsreceptie van wijkhuis ’t BrandPunt en wijkraad Brandevoort. Tijdens deze receptie maakt de jury bekend wie is uitgeroepen tot de Brandevoorter 2018. Ook wordt dan bekend wie de groepering van het jaar is geworden. De winnaar krijgt, naast een persoonlijk geschenk, het bijbehorende beeld van kunstenaar Harry Scheepers uitgereikt. Bovendien mag de winnaar €500 verdelen aan vrijwilligersorganisaties in de wijk. De nummers 2 en 3 ontvangen €250 te besteden aan een groepering in de wijk. De winnende groepering ontvangt €250.

Aanmelden van kandidaten voor deze prijs kan tot 15 december 2018 via het nominatieformulier 2018. Let op; niet het aantal stemmen geldt, maar de motivatie waarom nu juist die persoon of die groepering deze titel verdient. Een deskundige jury bestaande uit wijkwethouder Margreet de Leeuw, gemeentelijk projectleider Brandevoort Jacqueline Klomp, voorzitter van wijkhuis ’t BrandPunt Fons Bosman, wijkraadvoorzitter Lex van Gennip en bestuurslid van het wijkhuis Astrid Geers, zal uit de inzendingen een keuze maken. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt dan bekend gemaakt wie de Brandevoorter is geworden.

Dus meld kandidaten snel aan via het nominatieformulier 2018

Iemand in gedachten die deze prijs zeker verdiend heeft het afgelopen jaar? Nomineer nu via: http://www.brandevoorter.nl/…/brand…/nominatieformulier-2018

Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

139 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Wilma Reply

    Zou heel graag zien dat de man die al jaren zorgt dat het centrum van Brandevoort zo schoon blijft een keer in het zonnetje gezet word!!
    Een keer een gewone man die het verdiend..zou super zijn!
    Hoop dat hier iets mee gedaan word??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *