• franse-markt-2018-diow-mario-coolen (45)
  • Fransemarkt 10 mei 2018 Henk van Dijk DPP (29) [1600x1200]
  • franse-markt-2018-diow-mario-coolen (39)

Voor de vierde keer werd in de wijk Suytkade op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei een Franse markt georganiseerd. Met een groot aantal kunstenaars op de kunstmarkt, vele kraampjes met brocante spulletjes en dans en muziek op de podiumwagen was het weer een unieke belevenis.

Een onstuimige start met veel wind in de ochtend bracht enkele kraameigenaren in moeilijkheden, maar allengs liet de zon zich zien en werd het nog gezellig druk in het hartje van Suytkade.

De Kunstmarkt, met meer dan 50 kunstenaars werd druk bezocht en ook de Brocante markt met leuke 2e hands spullen trok veel speurders. Bijzondere optredens waren te zien op het podium, verzorgd door balletstudio Brandevoort, dansgroep InMotion, Pointwood Bigband en bijzonder veel bijval kreeg de musicalpremière “Jeckyll & Hyde”.

Bij sponsor City Resort Hotel Helmond was een spinning clinic en op het terras kon men gezellig plaats nemen voor een drankje.

Jeu-de-boulesclub Littie of Littienie gaf demonstraties jeu de boules en voor de kinderen was er een springkussen en ijscokar. Omroep Helmond verzorgde een live-uitzending met Franse muziek en via Facebook konden thuisblijvers live meekijken met ditisonzewijk.nl

Diverse fotografen waren voor Ditisonzewijk.nl op pad hieronder kunt u de foto’s bekijken in 5 verschillende galerijen. Een filmimpressie van deze dag volgt spoedig.

Galerij 1: Foto’s, Henk van Dijk


Galerij 2: Foto’s Mario Coolen


Galerij 3: Foto’s Hans Choufoer


Galerij 4: Foto’s Jason Gerritsen


Galerij 5: Foto’s Anja Donkers


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,303 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *