Ontmoet je soulmate bij Bobby’s Bar

Bobby’s Bar vindt dat niemand alleen moet zijn tijdens de feestdagen. Daarom biedt de bar iedere vrijgezel een laatste mogelijkheid om hun ware soulmate te vinden voordat de Kerst begint. In de week voorafgaand aan Kerstmis, 17 december tot en met 23 december 2018, vindt ‘All you need is Bobby’s’ plaats in alle drie de Bobby’s barren. Ben jij klaar voor de liefde?
In deze liefdevolle week zullen er, naast het uitgebreide drankenaanbod, drie extra voordelige cocktails worden geserveerd: een rode ‘Pink Martini’, een goudgele ‘Fuzzy Navel’ en een groene ‘Appletini’. Laat door de keuze en de kleur van jouw cocktail zien dat je open staat voor een gezellig gesprek en misschien wel een nieuwe liefde van je leven. Waar kan dat beter dan in de knusse en hippe ambiance van Bobby’s Bar?!
Waar ben jij naar op zoek? Een man – Rode ‘Pink Martini’ Een vrouw – Groene ‘Appletini’ Man / Vrouw / X – Goudgele ‘Fuzzy Navel’

Bobby’s Bar is altijd zeven dagen per week geopend. ‘All you need is Bobby’s’ vindt daarom iedere dag in de week voor Kerstmis plaats tijdens de openingstijden. Bobby’s Bar is op dit moment te vinden op drie locaties in Noord-Brabant: Stratumseind 27 in Eindhoven, Kleine Berg 40 in Eindhoven en Steenweg 11 in Helmond. Hier komt echter snel verandering in. De horecamannen achter dit concept zijn namelijk druk doende met een vierde locatie: Bobby’s Boat gevestigd in de Spinola in Spanjaardsgat, Breda. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Bobby’s Bar via facebook, instagram en de website.
www.bobbys-bar.nl

www.facebook.com/bobbysbarhelmond

www.facebook.com/bobbysbarkleineberg

www.facebook.com/bobbysbareindhovenstratumseind


Bronfoto: Bobby’s Bar


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,043 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *