Ook cadeautjes voor Stichting Lief op 5 december

Een vertegenwoordiger van de NBS Nederland (Natural Born Sinners), Natasja Blomsma, kwam vandaag langs bij de winkel van Stichting Lief. Joyce Kuijpers en Jean-Paul Kocken van Stichting Lief werden verrast met een aantal zakken met kleding en knuffels voor de minima. Dit was geschonken door de tattooclub Natural Born Sinners, verzameld onder hun leden in heel Nederland.

Wie of wat is Stichting Lief? Zoals te lezen staat op hun website www.stichtinglief.nl
Stichting LIEF is november 2014 opgericht en hard op weg deze doelgroep waar nodig bij te staan. Ze krijgen veel steun van organisaties, zoals de plaatselijke supermarkt of de groenteboer om de hoek. Ook gezinnen en mensen die bijvoorbeeld kleren doneren of vrijwillig een bijdrage leveren aan LIEF zijn ze meer dan dankbaar. Door hen ontvangen zij wekelijks etenswaren en goederen die zij verdelen en gelddonaties om Stichting LIEF staande te houden, uit te breiden en zo het begrip LIEF te verspreiden. Ze doen sinds april 2017 vanuit een winkelpand aan de Calsstraat 2 in Helmond.

En wie of wat is NBS? De president van NBS is Alexander Latumahina. Natural Born Sinners is een wereldwijde club opgericht in 2011. Politiek of religie speelt geen rol  Toegewijd aan hun tattoo’s en rebelse levensstijl willen ze graag helpen om te helpen. Degenen die in nood zijn, voeden die vergeten zijn, de daklozen, de pestkoppen onderwijzen op school,  families in nood helpen in het bijzonder kinderen. Ze kunnen de wereld niet veranderen of iedereen helpen, maar ze vinden dat ze iets moeten doen. Ze staan voor gerechtigheid, ze staan voor mensen.

De leden van de NBS zien er gevaarlijk uit met hun tatoeages en leren vesten, maar ze staan altijd klaar voor hun medemens, en kijken daarbij niet naar geloof of huidskleur. Zoals het gezegde luidt: Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

Meer-Helmond-West-digitaal-wijk-nieuws-etc….

Website: www.helmond-west.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-West
Twitter: @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,830 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *