Op 10 december a.s. verandert de dienstregeling

Met ingang van 10 december 2017 wijzigt de dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant. Op sommige lijnen zijn er kleine routewijzigingen doorgevoerd, terwijl er ook lijnnummers en tijden zijn aangepast. Klachten van reizigers hebben geleid tot een aantal wijzigingen en uitbreidingen. Verder zijn er op een aantal lijnen ook ritten opgeheven i.v.m. de slechte bezettingen.

Nieuwe dienstregeling

In de dienstregeling kunnen reizigers vertrektijden zoeken van alle buslijnen, of de vertrektijden vanaf een bepaalde halte of lijn. Elk jaar gaat in december de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in. De vertrektijden zijn gewijzigd omdat de treintijden van NS op een aantal stations ook wijzigen per 10 december 2017. Reizigers krijgen met de nieuwe dienstregeling betere verbindingen, andere lijnnummers en gewijzigde routes met andere tijden.

Veranderingen in de lijnen voor Helmond:

Lijnen 52, 53, 54, 555 (maandag tot en met zaterdag) en 51 (alleen op zaterdag) worden opgeheven en vervangen door Bravo flex. Meer informatie? zie www.bravoflex.info

 

2,230 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *