Op 10 februari gaan we Gluren bij de Buren!

Maar liefst 39 Helmonders openen komende zondag hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden. Met in totaal 117 optredens laat Helmond op zondag 10 februari zien wat ze in huis heeft.

 

Deze zondag kan er door heel Helmond gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 39 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten die gratis zijn te bezoeken.

 

Het programma staat online

Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl

 

GLUREN BIJ DE BUREN

zondag 10 februari 2019

12:00 – 17:00

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

www.glurenbijdeburen.nl/helmond

Nu live te volgen op ons YouTube kanaal >> https://www.youtube.com/channel/UCtkaZB5iDBZNQxfUJCv6AZg

960 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *