De tweede editie van de Kasteeltuinconcerten van vrijdagavond 13 juli, stond in het teken van de Nederpop. Van Dik Hout was te gast in Helmond en omstreeks 20.00 uur stroomde de Kasteeltuin vol met bezoekers. In het voorprogramma stond het hip-hop optreden van Massi. Na de pauze, begon het hoofdprogramma en werd het bijna een missie om nog een vrij plekje te vinden en soms stonden de bezoekers bijna letterlijk tot aan hun enkels in de kasteelgracht. Van het Van Dik Hout concert maakten de cameramensen van DIOWTV een samenvatting met deze sfeerbeelden, van alweer een prachtige zomeravond in de Helmondse Kasteeltuin.

Timbazo vrijdag 20 juli

Volgende week vrijdag 20 juli de derde editie met Timbazo. Een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. De internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting waaronder drie geweldige salsa-zangers.

Zie ook: Helmonders moeten lokaal talentenpodium nog ontdekken

Camerateam DIOW TV: Erwin, Jason, Mario, Ryan en Toon 
Editor summary:  Ryan Verhagen
Fotografie: Erwin Peek, Mario Coolen


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,618 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *