Opbrengst collecte 2017 Helmond

28.523 euro voor KWF Kankerbestrijding

Helmond, 24 september 2017 De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Helmond heeft maar liefst ruim €  28.500,- opgebracht.
Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in nieuwe doorbraken in kankeronderzoek, zodat we samen de dag steeds dichterbij brengen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Over KWF Kankerbestrijding
I_love_KWFTijd vul je elke dag opnieuw in met ervaringen. Mooi, droevig, leuk, lekker, druk of saai. En tijd is misschien wel het meest waardevolle dat je hebt. Meestal besef je dat pas als het niet meer zo vanzelfsprekend is.

Dankzij doorbraken in kankeronderzoek overleven patiënten nu bepaalde soorten kanker waar ze vroeger aan zouden zijn gestorven. Sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 62%. Door innovatie en techniek kunnen we nieuwe doorbraken in kankeronderzoek versnellen. Als je geld geeft voor onderzoek, geef je dus eigenlijk tijd aan iemand met kanker. Lees meer over actuele ontwikkelingen op het gebied van kankeronderzoek op kwf.nl/nieuwedoorbraken

KWF-afdeling Helmond
Voorzitter Lenneke van de Wiel zet zich al jaren in voor KWF Kankerbestrijding en zij zegt dan ook: “Helmond Bedankt. We zijn echt trots op Helmond. Wat hebben we, als inwoners van Helmond, ons weer van een goede kant laten zien”.

Daarnaast heeft de opbrengst van de Samenloop voor Hoop in het weekend van 9 en 10 september, na de collecteweek,  ook al zo’n mooie opbrengst behaald, namelijk € 55.119,-.

Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan!

  • Doneer online via kwf.nl
  • Sms “gift” naar 4333 en doneer eenmalig 3 euro

KWF_Vrijwilligers_Rechts_Helmond  Facebook_logo_36x36.svg

Word jij ook collectant of wijkhoofd, meld je aan: kwf-helmond@brandevoort.nu   of  kwf.nl

1,917 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *