Open carnaval op de onderwijs carnavalsbal 2019

Het Onderwijs Carnavalsbal is ooit begonnen in het Stadscafé op de Markt. Inmiddels is het alweer drie jaar in De Cacaofabriek en een vierde editie is op komst. Op vrijdagmiddag 1 maart vanaf 15.00 uur begint in De Cacaofabriek dé opening van het vijfdaagse feest uit het Zuiden.
Tijdens het Onderwijs Carnavalsbal worden, traditiegetrouw, de gekste carnavals-hits gedraaid en de lekkerste hapjes uitgedeeld. De entree is gratis. De live carnavals-acts worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via de website en de facebook. De volgende acts liggen al vast: Dj Franky Franklin en diverse kapellen. Het belooft dus een fantastisch openingsbal te worden.
Het Onderwijs Carnavalsbal is begonnen als een opening van de carnaval door en voor docenten uit Helmond. Wanneer de carnavalsvakantie begint, is het tijd voor de docenten om het vijfdaagse feest goed in te luiden. Tegenwoordig is het bal gratis toegankelijk voor iedereen.
Blijf op de hoogte van het evenement via www.cacaofabriek.nl of kijk op www.facebook.com/decacaofabriek. Behoefte aan meer informatie? Mail dan naar sales@cacaofabriek.nl.Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

1,147 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *