Open dag Elkerliek Helmond daverend succes met ruim 5000 bezoekers

Open dag Elkerliek daverend succes met ruim 5000 bezoekers

Met ruim 5000 bezoekers kunnen we de open dag van 18 maart 2017 een daverend succes noemen! Men bezocht de hoofdlocatie van het Elkerliek in Helmond en daarnaast hebben veel mensen onze nieuwe locatie, Vitaliek, bezocht.

De medewerkers van het Elkerliek hebben veel positieve reacties van bezoekers ontvangen. Zo viel vooral de rondleiding op de operatiekamer en de Intensive Care in de smaak en was het erg druk bij de kinderactiviteiten. De poppendokters hebben veel poppen en knuffels kunnen helpen en het gips op de gipskamer was niet aan te slepen. Daarnaast was ook ons nieuwe Centrum voor Geboorte & Gezin geopend. In Vitaliek stonden vooral de gezondheidstestjes centraal. Bezoekers konden onder andere een glucosemeting doen of de longinhoud laten controleren.

Kortom; de open dag in het Elkerliek was zeer succesvol. Medewerkers en vrijwilligers die hier vandaag mede voor hebben gezorgd; bedankt!

Was u een van de bezoekers? Laat ons dan weten wat u van de open dag vond op www.elkerliek.nl/watvonduervan.

www.elkerliek.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,738 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *