Open dag St. Dierenambulance Helmond e.o.

Het was vandaag open dag bij de Stichting Dierenambulance Helmond aan de Grasbeemd 17 in Helmond. Helaas hadden veel kooplui afgezegd vanwege het slechte weer. Er stonden dan ook maar een paar kramen. Waaronder een kraam van het vogelasiel in Someren en een kraam voor de Stichting Amivedi, verder waren er nog twee kramen van de dierenambulance zelf en een frietkraam. Natuurlijk was er ook een dierenarts aanwezig om de huisdieren van de bezoekers gratis te controleren.

Vanochtend om 11 uur was er een zware regenbui en het leek er op dat de open dag ter ere van dierendag in het water zou vallen. De open dag begon om 12 uur en tot ieders verbazing begon de lucht op te klaren, het zonnetje heeft zich zelfs nog even laten zien. En er was toch nog aardig wat volk op af gekomen. Al met al was het gezellig. De oprichtster van de Stichting Dierenambulance, Wilma Michielsen, was ook aanwezig. Zij heeft zich een aantal jaren geleden, vanwege haar gezondheid, terug getrokken als voorzitter.

Er werd een overeenkomst getekend voor de samenwerking van het bestuur van de dierenambulance met een vrijwilligersraad. De ondertekenaars zijn dr. Bas ten Bruggen Cate, voorzitter  St. Dierenambulance Helmond e.o., Twan Spierings, bedrijfsleider St. Dierenambulance Helmond e.o., en Ingrid Pasmans, voorzitter vrijwilligersraad.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

2,486 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *