Op maandag 9 september 2019 is de Deftige Aap onder grote belangstelling geopend. Het zaak opende onder een nieuwe formule: restaurant, brouwerij en winkel. Mark van den Boogaard en compagnon chef-kok Anthony van Rooij maakten na een ingrijpende verbouwing van het eeuwenoude pand, een prachtige zaak. De Deftige Aap is gevestigd aan de Markt 14 in Helmond.

Het restaurant annex bierbrouwerij is gevestigd in een middeleeuws pand aan de Markt 14. Toevallig of niet, de eigenaren zijn tijdens het afgelopen weekend winnaar geworden van het lekkerste Brabantse biertje met hun KieleKiele bier. Vanaf deze week wordt het bier gebrouwen achterin de zaak.

Maar de klanten komen niet alleen voor een lekker vers gebrouwen biertje, ook de gerechten mogen er zijn: de gerechten worden vers bereid van eerlijke ambachtelijke streekproducten. Bezoekers kunnen dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur genieten van heerlijke gerechten met een drankje. Op zondag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en dan speciaal voor lunch en borrel.
Het restaurant is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt zelfs over een ruim invalidentoilet.

Team Ditisonzewijk.nl maakte i.s.m. Omroep Helmond een impressie van het pand en maakte een praatje met de eigenaren.

736 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *