Gisteren, donderdag 15 juni werd de nieuwe locatie van het Jan van Brabant College geopend door burgermeester Elly Blanksma. Deze locatie is erg uniek aangezien deze al een jaar of drie leeg stond. Voorheen zat het Carolus namelijk in dat gebouw. Op deze locatie van de Jan van Brabant College krijgen leerlingen lessen in het beheren van onze Nederlandse taal. Ter gelegenheid van de opening hadden de leerlingen elk een zelfgemaakte specialiteit verzorgd. Zo waren er wel een stuk of acht tafels waarop allerlei overheerlijke internationale gerechten werden gepresenteerd. Helaas mochten enkele leerlingen daar niet van genieten omdat de ramadan nog gaande is.

Meer-Stiphout-Warande-digitaal-wijk-nieuws:
www.stiphout-warande.ditisonzewijk.nl
Facebook: Stiphout-Warande
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #Ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,440 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Nathalie Reply

    Waardeloos mooi verteld maar er klopt niets van, buurtgenoten van de gasthuisstraat klagen.
    Meerdere klachten neergelegd bij het Jan van Brabant college, en er wordt werkelijk niets mee gedaan.
    Ga zowel smorgens als in de middag maar eens kijken op de gasthuisstraat, gewoon een gevaarlijke situatie, als buurtbewoners er wat van zeggen wordt je door deze leerlingen nog bedreigd ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *