Opening Nationale Sportweek – Fietsroutekaart

Ontdek jouw sport!

Dit jaar is Helmond één van de hostcities tijdens de Nationale Sportweek. De opening van de Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats op zondag 16 september in Helmond. Op deze dag zetten ruim vijftig Helmondse clubs hun deuren open om geïnteresseerden hartelijk te ontvangen. Op de Fietsroutekaart die verspreid is onder alle basisschoolleerlingen en op verschillende locaties in Helmond te verkrijgen is, staat het overzicht wat er te doen is en zie je voor welke leeftijd de sportaanbieder iets aanbiedt. Deze leeftijdscheck gaat van 3 jaar t/m 50+! Ook voor mensen met een beperking is er een ruim aanbod bij de sportclubs.

Voor ieder wat wils dus!

 

Sportief op pad

De toegang bij de clubs, die meedoen aan de Fietsroute, is gratis en het is niet nodig om je vooraf aan te melden voor een activiteit. Ga dus alleen, samen met een vriend/vriendin of met het hele gezin, op de fiets sfeer proeven bij de vele sportaanbieders in Helmond. En kleed je sportief, want op veel plaatsen worden clinics aangeboden. Bekijk het volledige sportaanbod en de tijden op de website van Stichting Jibb: www.jibbhelmond.nl.

 

Jubileumjaar: 15 dagen en 5 hostcities

Van 15 tot en met 29 september is de 15e -en jubileumeditie van de- Nationale Sportweek. NOC*NSF, de sportbonden, alle Nederlandse gemeenten, het onderwijs en sportclubs gebruiken deze 15 dagen om te laten zien hoe leuk sport en bewegen is. Met leuke PR stunts, vijf host cities en tal van activiteiten die laten zien hoe leuk een sport of club is, zetten we in deze periode sport in de etalage.

1,048 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *