Video Livestream opnames: Opening Tentoonstelling( 9 mei tm 13 juni) 2019 Verrassend Nicaragua door Wethouder mevrouw C Dortmans van de Gemeente Helmond

Ook dit jaar organiseert Stichting Helmond San Marcos de Mei Nicaragua Maand.

Dit keer vieren we een jubileum, met een dubbel gevoel.  De editie van 2019 is de 5e Nicaragua Maand die we organiseren, maar het is dit jaar ook precies 5 jaar geleden dat Lies van Mierlo ons ontvallen is. Lies was een van de drijvende krachten achter onze stichting en oprichtster van het ouderenopvanghuis Horizonte in San Marcos Nicaragua, dat dit jaar precies 15 jaar bestaat.

Net als in voorgaande jaren zullen wij een fototentoonstelling inrichten zodat u kunt zien hoe de bewoners van San Marcos in Nicaragua leven. Aan de tentoonstelling wordt ook een bedrage geleverd door onze collega’s van Nica-Friends uit Asten. Op donderdag 9 mei zal de tentoonstelling officieel geopend worden door Wethouder Global Goals Cathalijne Dortmans.

U kunt de tentoonstelling bezoeken van 10 mei tot en met 13 juni in wijkhuis Westwijzer in Helmond tijdens openingstijden.

De tentoonstelling is niet onze enige activiteit in deze jubileum maand. Zo zullen wij aanwezig zijn tijdens Koningsdag, 27 april, op de FairTrade en Global Goals markt in het centrum van Helmond georganiseerd door Tiendas Diferentes in samenwerking met de organisatie van Koningsdag.

Tijdens de FairTrade week (4 t/m 12 mei) zal Nicaragua extra in de spotlight staan bij deze winkel met een FairTrade en duurzaam assortiment aan de Markt 45a in Helmond.

Voor een volledig overzicht van ons programma tijdens de mei Nicaraguamaand kunt u terecht op www.nicaraguamaand.nl of hou de diverse activiteiten agenda’s in de regio in de gaten

St-Helmond-San-Marcos-logo

599 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *