• cirquedu.diow (12)
  • cirquedu.diow (24)
  • cirquedu.diow (2)

Opening van de zomerperiode van de Elzas Passage

Voor veel mensen was het een complete verrassing toen zij zaterdag 23 juni nietsvermoedend  gingen winkelen in de Elzas Passage: er klonk een vrolijke muziek en het leek wel feest.

Kinderen keken hun ogen uit: verbaasd bewonderden zij mooi geklede mensen op een grote bal, een grote meneer op een klein fietsje en mensen die kunsten uithaalden met knotsen. Er liepen zelfs mensen met hele lange benen mee. (zij liepen wel op stelten maar dat beseften de kinderen niet). Achter de steltlopers liepen Katrien en Donald Duck. Alle deelnemers van de optocht hadden mooie maskers op en zwaaiden naar iedereen. Een persoon  liep voorop, hij had een klein muziekkistje op wieltjes. Soms moesten de artiesten wel even bukken anders konden ze niet onder de reclameborden door.

Het bleek dat dit het openingsevenement van de zomerperiode van de Elzas Passage was en de organisatie wilde het winkelend publiek verrassen met een optreden van circusartiesten.  Heel veel ouderen keken vol bewondering en verrast toe naar de kunsten die de artiesten uithaalden. Donald en Katrien Duck gaven de kinderen allemaal een handje en menigeen wilde op de foto met de striphelden. Daar namen deze dan ook ruim de tijd voor.

De optocht werd elk uur opgevoerd dus iedere bezoeker van de Elzas Passage kon genieten van een vrolijke optocht van Circo di Strada.

Dit circus was het voorprogramma van de Toppers in concert 2018

De organiserende winkeliers van de Elzas Passage hadden het weer goed voor elkaar. Er werden heel veel foto’s gemaakt en de kinderen zullen zich deze optocht nog lang herinneren…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer.

 

1,274 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *