Zondag 14 mei werd met een openluchtmis het 75-jarig jubileum van het Kapelleke van Binderen gevierd. Voor dit doel werd de poort van de processieweide na 10 jaar weer geopend. De officiële datum van het jubileum was eigenlijk al op 12 oktober 2016, maar het werd om twee redenen pas in mei gevierd. Het weer in mei is vaak beter dan in oktober en de maand mei is de Mariamaand. En inderdaad het was prachtig weer.

Leden van de Scoutinggroep Leonardus vormden een erehaag waar tussen het St. Catherinagilde Helmond en de Schutterij der Colveniers,  hulpbisschop van ‘s-Hertogenbosch Monseigneur Mutsaerts, deken v.d. Laar, pastoor Seidel en burgemeester Elly Blanksma binnenkwamen, begeleid door tromgeroffel. Het was een indrukwekkend gezicht.

Mannenkoor Camillo onder leiding van mevrouw Noijen zorgde voor de muzikale ondersteuning tijdens de eucharistieviering.

De viering had heel wat gelovigen aangetrokken.

Meer-Helmond-Noord-digitaal-wijk-nieuws:
www.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Helmond-Noord
Twitter:  Ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

3,169 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *