Opgeven voor de LEV Zomerweken, een activiteitenprogramma voor Helmondse senioren (55-plussers)

LEVgroep organiseert voor het twaalfde achtereenvolgende jaar de LEV Zomerweken, een activiteitenprogramma voor Helmondse senioren (55-plussers) tijdens de zomervakantieperiode. Ook dit jaar hebben we met veel plezier eraan gewerkt met een interessant en gevarieerd aanbod te komen.

De maanden juli en augustus staan voor vakantie en mooi weer. Alles is anders dan de rest van het jaar. Voor veel senioren een tijd waarin veel vaste activiteiten een paar maanden wegvallen. Wekelijkse clubs bijvoorbeeld starten pas weer na de zomer en dagen duren soms wel heel lang. Wat ons betreft blijven de Helmondse 55-plussers ook deze zomer lekker actief. Het programma biedt ongeveer 50 sportieve, educatieve en gezellige zomeractiviteiten. Er is volop aanbod, ook in de wijken.

Dit jaar staan naast succesvolle ‘gouwe ouwe’ veel nieuwe activiteiten en workshops op het programma. Voor de trouwe deelnemers dus een extra stimulans snel een keuze te maken uit het rijke aanbod.
Een paar voorbeelden van nieuwe programmaonderdelen zijn twee lachworkshops, een busreis speciaal voor 70-plussers naar het Van Gogh Museum in Amsterdam en een activiteit voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. En dit is nog maar een kleine greep uit het nieuwe aanbod.

De brochure van de LEV Zomerweken is vanaf vrijdag 25 mei a.s. verkrijgbaar bij onder meer de bibliotheek Helmond-Peel, wijkhuizen de Fonkel, de Boerderij, de Brem, Westwijzer, de Lier en het TOV-gebouw, lunchroom de Keyser, de diverse zorgcentra en aan de receptie van het centraal kantoor van LEVgroep aan de Penningstraat in Helmond. Het programma en inschrijfformulier kan ook worden gedownload (Klik HIER)   www.levgroep.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

936 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *