Oploskoffie een muziektheatervoorstelling over zelfdoding in de familie

Een dierbare verliezen door zelfdoding is zeer ingrijpend voor de nabestaanden.  Naast het intense verdriet en de ‘waarom-vraag’ zijn er vaak gevoelens van boosheid en schaamte. Nabestaanden vinden het dikwijls moeilijk om over de zelfdoding te praten. Ook ondervinden zij vaak onbegrip of ontwijkend gedrag van de mensen in hun omgeving.

Om meer aandacht te vragen voor de moeilijke situatie van nabestaanden na een zelfdoding nodigen we u uit voor de voorstelling “Oploskoffie” van theatermaakster Eva Nagel.

Oploskoffie” een muziektheatervoorstelling over zelfdoding in de familie.

Wat doe je als je zus suïcide pleegt? Hebben we de dood nodig als oplossing om het leven te begrijpen? In deze voorstelling neemt Anna je mee op haar reis in het willen begrijpen van en betekenis geven aan de zelfdoding van haar zus.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door Indigo Brabant. De afdeling Preventie van Indigo Brabant biedt ondersteuning aan familieleden en naastbetrokkenen van mensen die suïcide hebben gepleegd of daartoe een poging hebben gedaan.

Plaats: Cacaofabriek, Helmond, Aanvang: 19.30 uur, ticketprijs: € 7,50   tickets zijn verkrijgbaar bij de Cacaofabriek: www.cacaofabriek.nl, wees er snel bij!

Zelf hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 en 113.nl. Stichting 113 Zelfmoordpreventie is 24/7 beschikbaar


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,059 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *