Oproep: testers voor automatisch rijden gezocht

Oproep: testers voor automatisch rijden gezocht

Woensdag 3 april 2019

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om in een automatisch voertuig te rijden en je kans gemist tijdens de testdagen op de Automotive Campus in maart? Dan is dit jouw moment! AUTOPILOT, een Europees project dat zich richt op automatisch rijden, is opnieuw op zoek naar testers in de Brainport regio. Ditmaal voor testen op zaterdag 13 en zondag 14 april op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.

Autopilot auto

Wie?

Ben jij tussen de 18 en 70 jaar? En bezit je een rijbewijs? Dan kun je meedoen aan de test.

Wat?

Je krijgt de kans om bij te dragen aan hoe innovatieve oplossingen in de wereld van mobiliteit automatisch rijden kunnen verbeteren. In de test ga je het parcours van het TU/e-terrein op en test je waarschuwingen voor obstakels en gevaren op de weg. De test neemt 1,5 tot 2 uur in beslag en bestaat uit een inleiding/presentatie, de test zelf, en het invullen van een vragenlijst. Tijdens de test is er begeleiding aanwezig. De presentatie en vragenlijst zijn in het Nederlands.

Wanneer en waar?

Van zaterdag 13 tot en met zondag 14 april vinden de testen plaats. Je kunt per dagdeel aangeven wanneer je beschikbaar bent. De locatie is de Technische Universiteit Eindhoven.

Aanmelden

Zin om te testen? Wees er dan snel bij, het aantal plaatsen is beperkt. Meld je vóór 10 april aan bij Daniel de Klein door een e-mail te sturen naar: d.de.klein@helmond.nl. Laat in je e-mail weten welk dagdeel of dagdelen je beschikbaar bent. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen om een definitief tijdstip in te plannen. Wanneer je meedoet, ga je akkoord met het feit dat er foto’s genomen worden en gedeeld worden op de website van de Automotive Campus, SmartwayZ.NL en gemeente Helmond.

Winnen!

Alle deelnemers krijgen een kleine verrassing na afloop. Daarnaast worden twee dinerbonnen ter waarde van 50 euro per stuk en drie bioscoopbonnen van 10 euro per stuk verloot.

Meer informatie

AUTOPILOT is een Europees project op het gebied van Automatisch Rijden en Internet of Things. Een groot aantal internationale bedrijven en instellingen werken samen in het AUTOPILOT project. De Brainport regio is één van de zes internationale plekken waar testen en demonstraties plaatsvinden. Meer informatie over het project is te vinden op de website van AUTOPILOT (Engelstalig).

gemeente-logoMeer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

370 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *