Parkbloazers bij de Stichting Draaiorgels Helmond in de Gaviolizaal

Zondag 16 December, 3e advent zal van 14.00 tot 16.00 uur concert door de Parkbloazers bij de Stichting Draaiorgels Helmond in de Gaviolizaal

De Parkblaozers brengen entertainment dat niet alleen het samen muziek maken bevordert, maar ook het publiek aanspreekt. De Parkblaozers treden dan ook geregeld op in binnen- en buitenland. Muziekgezelschap de Parkblaozers uit Nuenen is opgericht in 1982 en zijn muzikanten met ambitie. Het is een gemotiveerde groep muziekbeoefenaars, die een aantal jaren geleden een nieuwe weg zijn ingeslagen op het gebied van muziek en muziek maken. Het resultaat is een gevarieerd en verrassend repertoire, uitdagend en aantrekkelijk voor zowel uitvoerenden als toehoorders. De huidige sterkte van het orkest bestaat uit 30 personen. Daar het concert plaats vindt in de kersttijd laten we ons verrassen of er ook nog enkele kerstliederen ten gehore worden gebracht.

De Gaviolizaal is te vinden in de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond.

Donatie voor het goede doel.

Op deze zondag ondersteunen wij de 55 Jarige Carnavalsvereniging de Rampetampers, die in het kader van hun jubileum, op deze dag een benefiet zittingsmiddag houden in de Fonkel waarbij de opbrengst van de entree gaat naar het Goede doel: “Energy4All”. voor meer informatie www.rampertampers.nl .

Normaal vragen wij een donatie in de donatiepijp te stoppen, deze middag zal het mansbakje door de zaal gaan en de opbrengst hiervan zal door tussenkomst van de Rampetampers worden gedoneerd aan Energy4all.

Komt u niet naar het concert maar heft u wel zin om een middag te lachen dan zijn er nog kaarten verkrijgbaar via de webshop op www.rampetampers.nl, bij de receptie van de Fonkel en bij Primera de Luifel in de Bus. Natuurlijk ook nog tijdens de middag aan de zaal.

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

731 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *