Paul en Dorine van Thiel verleggen de focus van De Steenoven naar catering en partijen

De Steenoven verplaatst à la carte-restaurant vanaf 1 juli elders

Bedrijven en particulieren zoeken steeds vaker naar een andere, unieke invulling voor een feest, een partij of een andere gelegenheid. Men kiest dan voor een bijzondere locatie, een woonhuis of een bedrijf. Die markt voor totaalcatering groeit stevig de laatste jaren. Ook in De Steenoven zelf is een omslag merkbaar: de vraag naar feesten en partijen is stijgende de laatste jaren. Nu al worden twee van de drie ruimten daarvoor gebruikt. Vanaf 1 juli wordt ook de derde ruimte, het restaurantdeel, daarvoor ingezet. Ruimte die hard nodig is, gezien het beroep dat er de afgelopen tijd al op moest worden gedaan.

Elders à la carte
Dat betekent dat het à la carte-restaurant vanaf 1 juli wordt verplaatst naar De Keizer in Gemert en de Schevelingse In-Loop aan de Aarle-Rixtelseweg. De focus lag bij deze twee restaurants van de Helmondse ondernemers Paul en Dorine van Thiel al voornamelijk daarop. Het restaurantdeel wordt op beide locaties verder uitgebouwd. De Schevelingse In-Loop is vanaf 1 juli dan ook 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en diner.

Voldoen aan de vraag
Paul en Dorine krijgen hiermee de mogelijkheid zich nadrukkelijker op de groeiende markt van maatwerk catering te richten. Zij concentreren zich vanaf 1 juli op het verder ontwikkelen van de totaalcatering in de breedste zin van het woord. Dat en de feesten, partijen, bbq’s, besloten diners, buffetten, recepties en o.a condoleances in De Steenoven zelf zijn vanaf 1 juli de belangrijkste aandachtsgebieden. Zowel binnen en buiten is er vanaf 1 juli de ruimte om te voldoen aan de groeiende vraag.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,745 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *