Persberichten insturen naar de redactie van Stichting Helmond-Ditisonzewijk

De redactie van Stichting Helmond-Ditisonzewijk krijgt helaas vaak persberichten binnen zonder een foto of met foto’s die te klein zijn. Een bericht zonder foto valt niet op in de social media en wordt dus niet door ons geplaatst. Te kleine foto’s kunnen niet worden gebruikt omdat ze wegvallen op de social media.

Het beste is om een liggende foto (landscape) mee te sturen, van minstens 300 Kb of een zo hoog mogelijke resolutie.

Het e-mailadres van de redactie is: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl

In principe kan iedereen iedere dag een persbericht of een agendabericht insturen. En wel op de volgende manier:

Een pers- of nieuwsbericht: Ga naar https://ditisonzewijk.nl/ In de kop ziet u verschillende rubrieken. Druk op: Nieuws. Dan ziet u linksboven wijkkrant Helmond en daaronder: Nieuwsartikel toevoegen. Daar ( Nieuwsartikel) drukt u op. U ziet dan een formulier, hier moeten alle velden ingevuld worden. Dan ziet u onderaan het formulier: Afbeelding? U klikt het hokje aan en dan verschijnt er de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen. Er staan de optimale afmetingen bij. Als alles is ingevuld drukt u op verzenden en het bericht komt terecht in de redactiemail. Daar wordt het bericht bekeken en eventueel gecorrigeerd, zodra alles in orde is, wordt het gepubliceerd.

Wilt u een agendabericht onder de aandacht brengen, ga dan naar de rubriek: Agenda. Rechts boven staat: + voeg activiteit toe. U ziet dan een formulier, hier vult u alle velden in. Voeg een afbeelding bij (is verplicht). Indien gereed druk op versturen, het bericht komt terecht in de redactiemail. Daar wordt het bericht bekeken en eventueel gecorrigeerd, zodra alles in orde is, wordt het gepubliceerd.

De redactie behoudt zich het recht voor om berichten met kwetsende, discriminerende of onbeschofte tekst te weigeren. Deze worden niet geplaatst.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op YouTube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons YouTubekanaal: KLIK HIER!

685 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *