Persoon te water in de Zuid-Willemsvaart Helmond

De hulpdiensten zijn zaterdagavond rond 22:20 massaal opgeroepen voor een persoon te water aan de Rivierensingel in Brouwhuis-Helmond. Zowel de brandweer, ambulances en een traumahelikopter werden naar de Rivierensingel geroepen. De duikers van brandweerkazerne Den Bosch werden ook aangestuurd naar dit incident. Toen de traumahelikopter ter plaatse kwam bleef die echter om onduidelijke redenen boven het incident cirkelen. Deze is later toch geland. De omgeving was ruim afgezet.

De persoon is volgens de politie zelf het water in gesprongen. De persoon is gereanimeerd en daarna met spoed per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De toestand van de slachtoffer is voor als nog onbekend. De Traumaheli keerde later terug naar zijn basisstation Rotterdam.

Woordvoerder Politie:

Volgens de persvoorlichter van de politie was dit een poging tot zelfmoord.Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

3,313 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *