Peuter speelzaal Haasje Over, bij De Vlier bestaat vijfentwintig jaar

De peuterspeelzaal (PSZ) Haasje Over is gevestigd bij basisschool De Vlier en bestaat dit jaar vijfentwintig jaar. Tijd voor een feestje dus. De peuterspeelzaal is een onderdeel van het overkoepelende Spring die in feite al veertig jaar bestaat. Maar Spring biedt vele mogelijkheden; zij hebben buitenschoolse opvang, vakantie- en gastouderopvang, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Het Haasje-over is een peuterspeelzaal bij de Vlier en worden geleid door vier juffen: Nicole, Anita, Shirley en Monika. Het zijn drie pedagogische medewerkers en een groepshulp. Het aantal kinderen onder hun begeleiding bedraagt ongeveer 35 en zijn op diverse dagindelingen aanwezig.

Op vrijdag 14 september is er een feestje voor de ouders, de kinderen en de leerkrachten. Wat er die dag gaat gebeuren is nog niet bekend, maar dat het een vrolijke boel wordt staat al vast. We zullen met ditisonzewijk.nl een kijkje gaan nemen en houden jullie zeker op de hoogte…

Verslag en fotografie: Hans ChoufoerMeer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.brouwhuis.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brouwhuis
Twitter @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,164 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *