• oliebollentoernooi-phoenix-diow-hch (5)
  • oliebollentoernooi-phoenix-diow-hch (2)
  • oliebollentoernooi-phoenix-diow-hch (10)

HBC Phoenix had op 27 december 2017 wederom een succesvol OLIEBOLLENTOERNOOI, een jaarlijks terugkerend evenement voor de jeugd. In de gezellig versierde Veka sporthal werd om negen uur in de ochtend het startsein gegeven voor een lange dag vol competitie en natuurlijk zoveel oliebollen als je maar wilt. De bakkers hebben de hele dag hun best gedaan om de maagjes vol te houden, minstens 600 oliebollen werden opgegeten.

Zo’n 103 kinderen hebben zich de gehele dag bezig gehouden met de dubbels en de mixen in een tergend spannende competitie, het niveau was goed en er werd op het scherpst van de snede gestreden. Aan het einde van de dag waren er een groot aantal bekers beschikbaar waar de kids graag voor werkten. Na een dag vol plezier en een fantastische sfeer mochten de prijzen uitgedeeld worden. Spanning ten top. Nadat de individuele koppels werden genoemd en hun bekers in ontvangst mochten nemen werd er een grote loterij gehouden waar de kinderen mega leuke sportartikelen mee konden winnen. Ook hier was de spanning voelbaar, want wie wil er nu niet een mooi badmintonshirt of racket winnen.

Als laatste was het moment aangebroken om de wisselbeker uit te reiken aan de club met de meeste winnaars. Als sinds enkele jaren ging deze trofee naar BC Bakel, en ze mochten die van vorig jaar in hun prijzenkast laten staan. Een nieuwe beker is gemaakt en voor de eerste keer werd hij uitgereikt aan: BC Bakel.
De terechte winnaar, maar volgens jaar weer volop kansen voor alle verenigingen, we dagen dan ook deze verenigingen uit volgend jaar nog meer teams in te schrijven zodat ok de kansen voor hen groter worden.

Tot Volgend jaar…

Tekst en aangeleverde foto’s: Badmintonclub Phoenix
Fotografie: Hans Choufoer

Meer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws:
www.brouwhuis.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brouwhuis
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

 

2,293 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *