• IMG_0744 (Kopiëren)
  • IMG_0736 (Kopiëren)
  • IMG_0729 (Kopiëren)

De jaarlijkse playbackshow werd op zaterdag  26 januari georganiseerd door  Truckersday Stiphout  in samenwerking met kv de Narren. Er waren  zeker enkele gasten die al eerder meegedaan hadden en er waren er zelfs bij die al 25 jaar meededen.

Het evenement werd gepresenteerd door Karin Loch en de manier waarop zij dat deed was meer dan gezellig. Zij nam de tijd om met elke artiest een praatje te maken, zowel voor als na het optreden. De belangrijkste mensen waren eigenlijk prinses Rilana en haar adjudant Tanja. Zij reikten aan de deelnemers een mooie oorkonde uit en natuurlijk de carnavalsonderscheidingen.

De artiesten genoten zichtbaar van elk moment. Vooral omdat, de speciaal voor deze avond uitgenodigd, de kv Olietrappers ook met man en macht mee zongen, mee dansten en hard juichten na elk optreden.

Toen uiteindelijk de wedstrijd afgelopen was en men moest wachten op de uitslag van de jury, waren er nog enkele artiesten die hun nummer nog wel een keer wilden zingen om de tijd te verkorten.

Volgend jaar is de play-back op 25 januari en er werd mij al verzekerd dat het een klapper zou worden. Er waren enkele plannen om de avond nog groter en gezelliger te maken. We zijn benieuwd.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

935 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 3 reacties

    • Anoniem Reply

      Het kan wel in stiphout horen, maar het draait volledig op vrijwilligers dus wellicht was daarom voor deze locatie gekozen, kosten drukken misschien? Beter bereikbaar voor meerdere mensen? Kan 100 redenen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *