Op 27 januari hield Stichting Truckersday weer haar jaarlijkse Playbackshow.
Ook ditmaal waren er weer een flink aantal deelnemers en deze stonden te trappelen van de zenuwen aan het begin van de avond.

Om even voor half acht was het dan eindelijk zover en de jeugdraad van de Spurriezeiers gingen tezamen met de presentatrice, Karin Loch, en de 3 koppige jury naar het podium onder begeleiding van Spurriebras en de avond werd geopend met een geweldig optreden van de Bemmelwacht.
Hierna werd de eerste deelnemer naar boven gehaald om zijn act te doen. Het was de beurt aan Angelo Vereggen om het spits af te bijten met zijn versie van Country Roads van de Hermes House Band. Daarna ging het in hoog tempo verder met onze playbacksterren afgewisseld met muziek van Spurriebras en nog enkele geweldige dansen van de dansgardes.

Rond Half negen was het dan tijd voor de welverdiende pauze en werden er loten verkocht voor de loterij. Na deze pauze namen Raad van elf van de Spurriezeiers plaats op het podium onder genot van de klanken van de Hofkapel.
Het programma ging verder ook weer afwisselend onze playbacksterren, Hofkapel en dansmarietjes.
Onze “artiesten” wisten zelfs tot een aantal keren de raad van elf van de stoelen te krijgen en ze braken de tent af. Er werden diverse polonaises gelopen door de raad van elf en niet te vergeten de bezoekers.
Na al deze geweldige optredens heeft de showdansgroep van de Spurriezeiers nog een prachtige dans opgevoerd en heeft de jury zich kunnen beraden. Tevens was de trekking van de loterij met prachtige hoofdprijzen in de vorm van Lekkere paardenvlees pakketten van Slagerij de Wilde en een mooie cadeaubon van Quetzal, en nog tal van kleinere prijsjes.

Alle deelnemers waren winnaars. Ze kregen allemaal een mooie oorkonde, trofee, snoepzak, (pen)bloem, knuffel en een waardebon voor een heerlijk McDonalds menu (bedankt McDonalds Helmond!)
Maar uiteindelijk strijden ze toch met zijn allen voor de wisseltrofee. Dit jaar werd deze trofee gewonnen door Ingvild Seelen met haar vertolking van Het leven is van mij van Pia Douwes uit de musical Elizabeth. Ze deed dit zo overtuigend en met zoveel zorg dat de jury unaniem voor haar gekozen heeft.
Ingvild zal komend jaar onze “ambassadeur” zijn en zij zal op alle evenementen en officiële plichtplegingen de Stichting Truckersday gaan vertegenwoordigen. Natuurlijk zal zij ook op 10 juni 2018 haar optreden nogmaals uitvoeren op het podium tijdens Truckersday 2018 en zij zal haar titel op de volgende editie van de playbackshow weer komen verdedigen.

De avond vloog voorbij en na afloop gingen er alleen maar lachende en vrolijke gezichten huiswaarts.
Wij hebben er als organisatie enorm van genoten en kijken alweer uit naar de editie van 2019.

Voor deze activiteiten heeft Stichting Truckersday altijd ondersteuning nodig. We kunnen het natuurlijk niet alleen.
Denkt u iets voor de stichting te willen / kunnen betekenen hetzij in financiële zin, hetzij in materiële zin of als vrijwilliger neem dan vooral even contact met ons op.
Dit kan via het contactformulier op www.truckersdaystiphout.nl

Camera: Jason Gerritsen en Mario Coolen
Video Editor: Davita Meulendijks

Meer-Stiphout-Warande-digitaal-wijk-nieuws:
www.stiphout-warande.ditisonzewijk.nl
Facebook: Stiphout-Warande
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,833 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *