Het Plein Brandevoort is weer open

De vakanties zijn voorbij, dus ook het KunstPlein gaat weer open.
Na een mooie periode met een grote diversiteit aan exposities van kunstenaars uit Brandevoort en omgeving gaan we het dit keer anders aanpakken.

We gaan samen met jullie ons museum vullen met beroemde kunstwerken uit de hele wereld.
Wat denk je van David van Michelangelo, De Mona Lisa van Leonardo da Vinci, de Danseres van Degas of één van de schilderijen uit de serie Who’s Afraid of Red, Yellow and Blue van Barnett Newman.

Van deze kunstwerken gaan we samen met jullie een Brandevoortse versie maken. Dat betekent dat we het origineel als uitgangspunt nemen, maar er een eigentijdse of eigenwijze draai aan geven. Dat kan bijvoorbeeld door iets te veranderen of toe te voegen of bijvoorbeeld heel andere materialen te gebruiken.

Als voorbeeld zijn wij alvast begonnen met onze eigen versie van het schilderij Campbells Soup Cans van Andy Warhol:

Andy Warhol-Campbells Soup Cans IMG-20170831-WA0003

Lijkt het je leuk om mee te helpen om deze kunstwerken te maken. Kom dan gezellig langs bij Het Plein. Iedere donderdagmiddag tussen 14:00 en 16:30 uur is iedereen, jong en oud, welkom om samen aan de slag te gaan. Kosten voor deelname inclusief koffie/thee/limonade bedragen €2,50 per keer. Aanmelden hoeft niet. Loop gezellig binnen en doe mee. Minimum leeftijd voor deelname is 8 jaar.

Je kunt ook zelfstandig werken in ons ruime atelier.
Tegen een kleine vergoeding kan je op donderdagmiddag ook zelfstandig aan de slag. Neem je je eigen materialen mee, dan betaal je €2,50 (inclusief koffie/thee/limonade).
Heb je zelf geen materialen of wil je eens iets anders proberen, dan kan je onze materialen gebruiken. Je betaalt dan €5 per keer.
Aanmelden is niet nodig. Ook voor het Open Atelier geldt een minimum leeftijd van 8 jaar.

Je vindt Het Plein aan de  Laan door de Veste 116 in Brandevoort (onder de poort door naast het Kruidvat en dan aan de rechter kant).

Hopelijk tot snel,
Jeannette, Sonja en Anne

1,909 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *