Plezierig Zeskampweekend bij Scouting Leonardus

Afgelopen weekend was het erg gezellig bij Scouting Leonardus. Op zaterdag 9 juni was er voor de eigen juniorenleden de jaarlijks terugkerende zeskamp georganiseerd. Vol enthousiasme startten de +/- 150 aanwezige kinderen met de gevarieerde spellen. Naast de zelfgemaakte onderdelen werd er ook op de verschillende springkussens erg veel plezier beleefd. De winnaars van deze middag verdienden een mooie medaille en een lekkere snoepzak!
Op zondag 10 juni was het tijd voor de zogenoemde Regio Zeskamp, waaraan verschillende scoutinggroepen vanuit de regio Helmond deelnamen. Maar liefst 9 teams, oftewel 90 personen, hebben deze dag uiterst hard gewerkt in de strijd om die felbegeerde eerste plaats. Met 6 teams buiten Scouting Leonardus mocht gesproken worden van een erg goede opkomst vanuit de andere scoutinggroepen.
Na een zeer geslaagde, actieve dag met heerlijk weer bleek het team ‘The Warriors’ te sterk voor de rest. Zij gingen met een prachtige beker moe maar voldaan naar huis.

Fotobron: Giel Cuppen, Scouting Leonardus


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,709 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *