Polaris met twee teams naar halve finale

Meer dan 500 teams waren zaterdag 5 januari in meerdere sporthallen op het grootste landelijke volleybaltoernooi present om via een extra voorronde een plaats te veroveren voor het NOJK (het officiële Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) voor clubteams. Vier Polaris teams hadden zich via de reguliere competitie hiervoor geplaatst. Het meisjes B – team en jongens A – team bleken in hun poule ongenaakbaar en wonnen alle vier duels met 2-0 en plaatsten zich hierdoor voor de halve finales van het nationale clubkampioenschap, dat op 23 februari worden gehouden.

Het Polaris meisjes B team reisde naar Sliedrecht en speelde achtereenvolgens tegen De Burgst Breda, DVO Oud Beijerland, ODI Middelbeers en als laatste tegen Volley Tilburg. Vier keer op rij werden de duels met 2-0 in winst omgezet. Het Polaris Jongens A – team speelde in Veenendaal de voorronde en zette ook alle duels met 2-0 in winst om. Ledub Budel, VCE/PSV Eindhoven en Pegasus Nijmegen waren niet opgewassen tegen de Helmondse leeftijdgenoten. In het vierde duel trof Polaris het op dat moment ongeslagen HHC/Hornerheide uit Horn en de Limburgse tegenstander bleek ook niet tegen Polaris opgewassen.
Het Polaris jongens C team verloor in Dordrecht van Volley Tilburg en Next Volley Dordrecht, won van Kalinka uit s’Gravenhage en speelde gelijk tegen het jongensteam van ZVH uit Zevenhuizen. Het Polaris meisjes C -team viel tegen de leeftijdgenoten van ICARAS uit Groesbeek, VCE/PSV Eindhoven en Flamingo’s ’56 Gennep te licht en verloor met 2-0. Tegen Set Up’62 uit het Limburgse Meerlo werd gelijk gespeeld.

Programma 12 januari, Sporthal ’t Hout, Mahoniehoutstraat Mierlo-Hout

Na een competitiepauze van enkele weken beginnen de volleyballers aan de tweede helft. Voor de vaandelteams zijn het uitwedstrijden. De dames bezoeken Ledub in Budel dat op promotie naar de tweede divisie rekent. De heren treffen TFC/Coppens Warenhuis in Odiliapeel en voor hen lijken de winstkansen groter dan bij de dames. In de eigen Houtse Sporthal wordt door de andere competitieteams een groot programma afgewerkt.

9.15 uur VC Polaris MA2 – Peelpush Meijel A 1

09:15 uur VC Polaris MC 3 – Were-Di Gemert MC 1

11:00 uur VC Polaris MC 2 – Nuvo ’68 Nuenen MC 1

11:00 uur VC Polaris JC 1 – Bedovo JC Beek en Donk 1

12:45 uur VC Polaris JB 2 – VV Rooi Venray B 1

12:45 uur VC Polaris MB 2 – VVC Best MB 1

14:45 uur VC Polaris MB 1 – Were Di Gemert MB 1

14:45 uur VC Polaris HS 3 – HAVOC Haps H 1

17:00 uur VC Polaris HS 4 – TFC/ Coppens Warenhuis Odiliapeel 2

17.00 uur DKJO Mierlo – Bedovo Beek en Donk 1

19:00 uur VC Polaris DS 4 – HLB/Van Daal Den Dungen 8

19:00 uur VC Polaris HS 5 – VCH Schijndel 2


 

528 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *