Polaris met vier teams naar NOJK

Zaterdag 5 januari staat de Nederlandse volleybaljeugd te popelen om aan het nieuwe jaar te beginnen. In heel veel sporthallen beginnen de voorrondes van het NOJK (Nederlands Open Jeugd Kampioenschap voor clubteams.) Polaris is met twee meisjes- en twee jongensteams vertegenwoordigd.

Het meisjes C – team speelt in Meijel in Sporthal De Korref en opent om 9.45 uur tegen de jeugd van VCE/PSV uit Eindhoven. In de poule spelen zij nog tegen Icarus uit Groesbeek, Set Up uit Meerlo en Flamingo’s uit Gennip. Het meisjes B team reist naar sporthal De Basis in Sliedrecht voor het spelen van vier duels. Om 11.00 uur tegen De Burgst uit Breda en daarna nog tegen DVO uit Oud Beijerland, ODI Middelbeers en Volley Tilburg.
Bij de jongens is Polaris met een jongens A en een C team vertegenwoordigd. De jongste jeugd volleyt in Sporthal De Dijk in Dordrecht en opent om 11.00 uur de wedstrijdenreeks tegen Volley Tilburg. Om 12.00 uur is de poulewedstrijd tegen Next Volley Dordrecht en het laatste duel tegen ZVH uit Zevenhuizen. Het vierde team van Polaris dat deelneemt, is het jongens A team waarvan de meeste spelers vorig jaar op B – niveau tot de landelijke finaleronde doordrong en de bronzen medaille won. Jongens A speelt in sporthal West in Veenendaal en treft Ledub uit Budel als eerste tegenstander. Om 13.00 uur volgt het duel tegen VCE/PSV; om 15.00 uur tegen Pegasus uit Nijmegen en de laatste wedstrijd om twee gewonnen sets tegen Hornerhof /HHC uit Horn.

Wil van Loon


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

822 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *