Politie Helmond Stelt aan u voor:

De wijkagent van Mierlo-Hout stelt zich aan u voor:
Mijn naam is Rianne van Veghel, 40 jaar. Ik ben alweer 20 jaar in dienst bij de politie en onder andere werkzaam geweest in Eindhoven en Helmond. In de afgelopen jaren heb ik ervaring op gedaan binnen de noodhulp, coaching van studenten en ook binnen verschillende rechercheteams op het gebied van veelvoorkomende criminaliteit, drugs en zeden.
In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar Gemert-Laarbeek, om daar aan de slag te gaan als wijkagent. De werkzaamheden als wijkagent bevallen mij heel erg goed en het is mede mijn taak om te voorkomen dat zich problemen voordoen. De politie werkt daarvoor samen met externe partners zoals een gemeente, maatschappelijke organisaties, scholen en jeugdhulpverlening.

Zonder u, bewoners, kan ik niet natuurlijk. Ik kom dan ook graag in contact met u zodat ik weet wat er speelt en leeft.
Ik ga samenwerken met Monique Aelmans, zij is al enige tijd actief binnen de wijk.
Wij zullen dan ook samen het aanspreek zijn voor de gehele wijk.

Contact
Voor niet spoedeisende zaken neemt u telefonisch contact op met mij via 0900-8844.
Indien ik niet aanwezig ben, bel ik u zo spoed mogelijk terug. Tevens is het mogelijk een bericht naar mij te sturen via de website www.politie.nlzoekt u dan op ‘ wijkagent Rianne van Veghel‘. Voor spoedzaken, ook acute verdachte situaties bel dan 112.

Via Instagram zal ik proberen, zoveel als mogelijk, een kijkje te geven in mijn werkzaamheden als wijkagent. Ik ben te volgen op wijkagent_mierlohout

Als u zaken geheel anoniem wilt melden?
Dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (M.)
op 0800-7000.
M. is een onafhankelijke organisatie (geen politie) waar u anoniem informatie kunt geven over ernstige criminaliteit en misdaad zoals bijvoorbeeld drugs, moord en doodslag, mishandeling, overvallen, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Maar ook met informatie over fraude en corruptie kun je bij M. terecht.


 

Voorstellen van de wijkagent
Mijn naam is Geert Meulman en ik ben 36 jaar oud. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik vanaf nu de wijkagent ben voor de inwoners en ondernemers van Helmond West. Hiervoor ben ik een aantal maanden de wijkagent van Mierlo-Hout geweest. Ik sta graag midden tussen de mensen om ze te kunnen helpen en van bijvoorbeeld advies te voorzien. Door zichtbaar aanwezig te zijn in de wijken Helmond West hoop ik ook het veiligheidsgevoel bij de burger te vergroten. Ik wil dicht bij de burger staan in de wijken en zoveel mogelijk aanspreekbaar zijn en toezicht houden. Als wijkagent kan ik door het directe contact met de burger sneller anticiperen op eventuele problemen in de wijk. Ik zal vaak zichtbaar in de wijk aanwezig zijn en ongeveer 80% van mijn werktijd staat in het teken van wijkzorg.

Contact
Voor niet spoedeisende zaken neemt u telefonisch contact met mij op via 0900-8844. Ben ik niet aanwezig, dan kan ik u terugbellen. U kunt ook een bericht naar mij sturen via de website www.politie.nl, zoekt u dan op ‘wijkagent Geert Meulman’. Voor spoedzaken, óók voor acute verdachte situaties, belt u 112.

Zaken liever geheel anoniem melden?

Dat kan via Meld Misdaad Anoniem (M.) op 0800-7000.
M. is een onafhankelijke organisatie (geen politie) waar u anoniem informatie kunt geven over ernstige criminaliteit en misdaad zoals bijvoorbeeld drugs, moord en doodslag, mishandeling, overvallen, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Maar ook met informatie over fraude en corruptie kunt u bij M. terecht.
Graag tot ziens in de wijk!


Bron: Politie Helmond


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,013 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *