Politie Helmond zoekt getuigen van mogelijk mislukte woningoverval aan de Geldropseweg
Politie Helmond zoekt getuigen van mogelijk mislukte woningoverval.

De recherche is een onderzoek begonnen naar een mogelijk mislukte woningoverval. Het incident speelde zich zaterdagavond af bij een villa aan de Geldropseweg in Helmond.

Die avond kwam rond 23.35 uur een melding binnen van een inbraak bij de woning, waar een raam was ingeslagen. De bewoners waren op dat moment niet thuis. Toen de politie kort daarna arriveerde was er niemand bij de woning te zien. Op het eerste gezicht leek er niets weggenomen.

Onderzoek
Nader onderzoek wees uit dat het niet ging om een normale inbraak, maar om een mogelijke woningoverval. Zeker twee personen hielden zich namelijk urenlang op bij de villa, zo is te zien op camerabeelden. Te zien is dat de twee van 19.10 tot 23.35 uur bij de woning zijn geweest, vermoedelijk om de bewoners op te wachten. Rond 23.35 uur ging het alarm af en vluchtten de twee via de achtertuin van de villa.

Getuigen
De twee kwamen waarschijnlijk via de weide aan de Brandevoortsedreef in de tuin van de woning. Deze weide is gelegen aan de Schutsboom. Mogelijk heeft hier gedurende die tijd een voertuig geparkeerd gestaan, dat daar niet thuishoorde en is dat opgevallen in de omgeving. Ook zou dit voertuig hier op een eerder moment kunnen hebben gestaan om de omgeving te verkennen.

Tips
Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Heeft u andere bruikbare informatie over de verdachten of hun mogelijke vluchtauto? Neem dan contact op via 0900-8844 of het tipformulier. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000. Graag het volgende registratienummer vermelden: 2018028343

#OOBRSC #woningoverval #Helmond #politiehelmond #inbraak

politie-getuigen-gezocht-helmond-ditisonzewijk

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,881 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *