Prins Jeffrey en Prinses ElineAfgelopen vrijdag 16 november is onder het toeziend oog van vele Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes en bevriende carnavalsverenigingen Prins Jeffrey d’n Uurste en Prinses Eline gekozen als het Prinselijk paar van C.V. De Ao-Kanters. Hij zal dit jaar de scepter gaan zwaaien over de wijk Helmond-Oost, het Ao-Kantersrijk.

Prins Jeffrey d’n Uurste is geboren en getogen in Helmond en na altijd op ’t Hout te hebben gewoond, woont hij nu in de binnenstad samen met zijn Prinses en zijn maatje en beste vriend, hun zoontje Jayden. Prins Jeffrey werkt bij RnW Verandas in Helmond. Zijn ontspanning vindt hij op dit moment bij HVV Helmond waar Jeffrey voetbalt. Naast het sporten gaat hij graag met vrienden naar de stad om een lekker potje bier of wodkaatje te drinken. In de zomer gaat hij graag naar festivals vooral de hardstyle en hardcore feestjes zijn voor hem een pre. Prins Jeffrey kun je altijd wakker maken voor een feestje!!!

Carnaval is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader is al 2x prins geweest en zijn oom 1x, dus gelukkig is het voor Prins Jeffrey geen vreemde zaak om Prins Carnaval te worden. Prins Jeffrey vind carnaval een mooi feest en hoefde dan ook niet lang na te denken nadat hij gevraagd werd door de prinsencommissie of hij Prins Carnaval wilde worden bij het skonste clubke van Helmond.
Het mooiste aan carnaval is toch dat je zelf met de scepter mag zwaaien.

Prins Jeffrey d’n Uurste en Prinses Eline kijken erg uit naar de carnavalstijd. Samen met hun adjudant Dennis, alle Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes, de wijkbewoners en iedereen die hun pad kruist, gaan zij er een geweldig mooie Carnaval van maken.

Zijn Motto:        De beuk erin, wai gon vol gas!!

Op zondag 20 januari 2019 krijgt hij een receptie aangeboden. Deze vindt plaats in onze residentie Het Jan van Erp Clubhuis, Barentzpark 1 te Helmond en start om 14.30 uur.
Iedereen is van harte welkom om Prins Jeffrey en Prinses Eline te komen feliciteren.

837 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *