Prins Jos d’n Uurste bij CV ’t Barrieke

De prins van de Mierlo-Houtse carnavalsvereniging ”t Barrierke” is de 61 jarige Jos van Gijsel. Vrijdagavond 25 januari werd hij bekend gemaakt in de residentie aan de Houtsestraat.
“Prins Jos dun Urste”.  Aan zijn zijde prinses en dochter Jenny en adjudant is vriend (en partner in crime) Hank van de Kam.

Jos is geboren in Helmond en woont alweer bijna 40 jaar in Mierlo-Hout. Samen met zijn vrouw Marian hebben ze 4 kinderen en ook alweer 4 kleinkinderen. Dat ze stapelgek zijn op de kleinkinderen moge duidelijk zijn.

Toen de kinderen nog op de lagere school zaten bouwde Jos al ieder jaar mee aan carnavalswagens. Hij heeft een paar jaar geleden ook de prinsenwagen van C.V. ’t Barrierke ontworpen.

In het dagelijkse leven is Jos meewerkend voorman bij de ‘Koninklijke Textielfabriek Raymakers’ te Helmond. Hij is lid van de carnavalsvereniging en De Society of Gentleman (van de Backstage Barber Pub te Mierlo)

Hij houdt, naast het carnaval vieren, veel van muziek, Formule 1, koken én lekker eten. Met zijn motto: “Niet genoten is altijd mis” gaat hij, de prinses en adjudant er een geweldig carnavalsjaar van maken!


 

1,103 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *