Prins Pim d’n Uurste van De Spekzullekes

Op 6 januari werd tijdens een geweldige feestavond, de Hoogheid die in 2018 CV De Spekzullekes zal voorgaan bekend gemaakt.

Voor iedereen die de kersverse Prins nog niet (goed genoeg) kent, zijn naam is Pim Nellen, 29 jaar jong en woont sinds 2 jaar in het beregezellige Brouwhuis met mijn grote liefde Lisanne Swinkels. Ze zijn inmiddels 9 jaar samen en in april treden ze in het huwelijksbootje. 2018 belooft een topjaar voor dit geweldige paar te worden.

Prins Pim d’n Uurste is een geboren en getogen Limburger, uit Sevenum wel te verstaan en dus opgegroeid met Carnaval. Vanaf het moment dat hij een relatie kreeg met Lisanne is hij dan ook meteen volop meegegaan richting Zaal Vissers. Met zo’n actieve schoonfamilie ontkomt hij daar natuurlijk niet aan! Meerdere jaren heeft hij afgewisseld tussen Sevenum, Venlo en Helmond, maar de laatste jaren toch meer en meer bij De Spekzullekes. Sinds 2 jaar is hij actief binnen de Kletscommissie, hoewel ze het dit jaar zonder hem zullen moeten doen!

In het dagelijks leven is Prins Pim d’n Uurste werkzaam als Fysiotherapeut bij JVDI de Fysioclub, waar hij ook al enkele gekneusde Spekzullekes onder handen heeft genomen. Daarnaast is voetbal zijn 2e grote liefde. Hij voetbalt al 10 jaar in het 1e elftal van Sparta’18 in Sevenum en gaat regelmatig op bezoek in Amsterdam, bij de club met volgens hem, het mooiste clublied van allemaal: ‘dit is mijn club’!

Prins Pim d’n Uurste en Lisanne kijken ernaar uit om samen met De Spekzullekes en alle bezoekers een geweldig Carnaval 2018 te vieren en hoop jullie dan ook zeker te zien tijdens een van de vele middagen of avonden bij Zaal Vissers!

Voor informatie over evenementen van De Spekzullekes: www.spekzullekes.nl

 

 

3,334 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *